To γλυκό της Κυριακής - λογότυπο

To "Γλυκό της Κυριακής" είναι ένα προσωπικό prοject που συνδυάζει την αγάπη μου για τη γαστρονομία & το σχεδιασμό, και υλοποιείται στον ομώνυμο διαδικτυακό τόπο, www.glykokyriakis.gr.

To σχετικό λογότυπο σχεδιάστηκε μετά από 3 χρόνια λειτουργίας του ιστοπέδου, αφού αυτό ωρίμασε, οριστικοποιήθηκε και απέκτησε ολοκληρωμένη μορφή & λειτουργική υπόσταση.

Προφανώς, το να σχεδιάζεις για τον εαυτό σου ως πελάτη είναι εμπειρία δύσκολη. Η απουσία εξωτερικών περιορισμών και παρεμβάσεων, δίνει μεν περισσότερη ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει τις απαιτήσεις, προκαλεί ανασφάλεια και συχνά οδηγεί σε μια αντιπαραγωγική διαδικασία.

Το συγκεκριμένο λογότυπο γεννήθηκε από τη σύνθεση τριών συμβολικών στοιχείων. Ένα cupcake που αντιπροσωπεύει τα επιδόρπια, συνδυάζεται με ένα κουτάλι που αποδίδει την πράξη της βρώσης και μαζί δημιουργούν το ανθρώπινο προφίλ ενός μάγειρα. Οι γραμμές είναι ελεύθερες και καμπύλες ώστε να εξασφαλίζουν οργανική ενότητα και να αποπνέουν τη γλυκιά και αρμονική αίσθηση του "Γλυκού της Κυριακής".

see the project in www.behance.net